Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Ο ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ γιόρτασε την άνοδο στην Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Το Σάββατο 29 Απριλίου 2017 ο ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΣ μας γιόρτασε στο γήπεδο του την άνοδο στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ.





Οι φίλοι του Κώστα & Λουκά Γκαλαμέλου (ΜΑΧΗΤΕΣ..!!) ήρθαν για να τιμήσουν την ομάδα μας σε ένα φιλικό που μόνο θέαμα έδωσε στον κόσμο που παραβρέθηκε στο γήπεδο Δαύλειας με πολλές φάσεις και οκτώ (8) γκολ.



Για την ιστορία να πούμε ότι είχαμε ισοπαλία με το αγγλικό σκορ 4-4. Για την ομάδα του Πανδαυλειακού σκόραραν οι θανάσης Καρούζος, Γιάννης Κάντο, Παναγιώτης Κοντελές, Σπύρος Τζουνάρας και για τους φίλους Γκαλαμέλου δυο γκολ πέτυχε ο Χρήστος Γκουλής και από ένα Αργύρης Γάτσος και Χρήστος Κεφαλάς.





Από την ΕΠΣΒ το παρόν έδωσαν ο πρόεδρος Κώστας Νίκας και οι Μπάμπης Κουτσοδήμος, Σπύρος Σακάτης και Γιώργος Μακρής οι οποίοι έκαναν και τις απονομές στην ομάδα του ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ.


Περιττό να πούμε ότι παραβρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση της ομάδας, όλοι οι ποδοσφαιριστές, η τεχνική ηγεσία και αρκετοί φίλαθλοι και οπαδοί της ομάδας, που τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την φετινή επιτυχία της ομάδας μας,


Επιπλέον, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς της ομάδας μας με νικητές τους εξής:
  1. Πρώτο βραβείο ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
  2. Δεύτερο βραβείο ΟΛΓΑ ΚΟΛΙΑ
  3. Τρίτο βραβείο ΜΠΕΡΝΙΚΟΛΑΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
  4. Τέταρτο βραβείο ΚΑΡΑΜΠΕΛΟΥ ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Στο σημείο αυτό το ΔΣ του ΑΠΟ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους εξής: Τον πρόεδρο της ΕΠΣ ΒΟΙΩΤΙΑΣ κ. Κώστα Νίκα και φυσικά όλο το ΔΣ που σύσσωμο παραβρέθηκε στην γιορτή μας, τον δημοτικό σύμβουλο κ. Νίκο Τζουβάρα , τον δημοτικό σύμβουλο κ. Παναγιώτη Δελή, τον κ. Θωμά Δούλτσο τα αδέρφια Τζουνάρα, την ταβέρνα «Ο ΦΩΤΗΣ» και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας ΔΑΥΛΕΙΑΣ κ. Παναγιώτη Στουρνάρα, για τις προσφορές τους στο σύλλογό μας. Φυσικά ευχαριστούμε τους διαιτητές κ. Κώστα Βασιληά, κ. Λουκά Κάρβουνη, κ. Παναγιώτη Στουρνάρα και τους φίλους του Κώστα & Λουκά Γκαλαμέλου που συμμετείχαν στον φιλικό αγώνα. Τέλος, πολλά  συγχαρητήρια στους οργανωμένους οπαδούς μας (ΣΦΑΠ) που για ακόμα μια φορά έδωσαν τον παρόν και έκαναν ξεχωριστό αυτό τον όμορφο απόγευμα.

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΠΑΝΔΑΥΛΕΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ…!!!   



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου